Le temps perdu

Când eram mai mică îmi doream să ajung mare. Acum imi doresc sa rămân la 21 de ani forever. Ce frumos era înainte când știai că singura ta datorie este să înveți și cam atât. Viața-i ca un carusel! Nu știm niciodată când urcă sau coboară, dar știm ca
în teorie asta înseamna carusel. Sunt la vârsta în care pasiunea se transformă într-un job. Spre norocul meu, pot spune că momentan sunt pe drumul ce-l bun, sunt spre vârful caruselului. Momentan. Încerc să nu ma agit, încerc să fiu calmă și să mă gândesc că mâine, poimâine va fi o zi și mai bună. Dar dacă închid ochii prea mult și trec anii fără ca eu să ma bucur de viață? Nu are cum, sau așa sper pentru că viața pentru mine însemnă jurnalism.

Povesteam cum am început eu blog-ul și n-am apucat să spun de fapt semnificația numelui. Ce vreau să spun cu „Povești din culise”. Nu o să fie mereu  despre culisele redacției, televiziunii, sunt mai degraba culisele mele. Ce se întâmplă în spatele unui om pe care tu îl cunoști de pe Facebook sau pe care l-ai zărit o dată-n viață. Povestea de zi cu zi, din spatele aparenței.

Bun. Să începem. Data trecută mă grăbeam. N-am pornit pe un pas bun cu blog-ul, dar să sperăm că voi recupera.Sa revenim. Aaaa, da. Am fost la redacție. Ce înseamnă o redacție? Hmm, o să spun replica clasică că în teorie sună așa de frumos, te gândești că de acolo pleacă toată informația, că se lucrează intens bla bla. Sincer, nici până acum nu am descoperit ce înseamnă, dar timpul nu este pierdut. Deocamdată.  În realitate arată cam așa: cautat subiecte, teren, realizat interviu, sedința de redacție, stabilirea subiectului, pregătirea pentru emisiune sau pregătirea emisiunii. Toate aceste elemente, bineînțeles nu realizate de către o singură persoană, alcătuiesc un post tv. Și încă nu am spus tot. Va rămâne o surpriză pentru data viitoare când o să descriu pas cu pas o zi la redacție.

Până atunci, bye-bye!

The Newsroom

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: