Alege Florăria April! Alege calitate și profesionalism!

La fiecare eveniment important pe care îl avem ne gândim la diverse variante de cadouri pentru persoanele dragi. De la casete de bijuterii și obiecte decorative până la flori și aranjamente. Floraria April este alegerea perfectă atunci când vine vorba de aranjamente făcute cu stil și care să fie pe placul și buzunarul fiecăruia.Și mai mult decât profesionalismul pe care îl dovedește de fiecare dată, clienții beneficiază de livrare rapidă și într-un stil creativ: florile sunt livrate pe biciclă. DA! Ați auzit bine, este prima și singura florările din Craiova care livreaza rapid și oricând.

Pentru că vine primăvara și prin urmare avem încă de la început două evenimente importante, 1 martie și 8 martie, m-am gândit să-i fac mamei mele un cadou.Ce poate să fie mai frumos decât un buchet de flori, un aranjament de primăvare cu narcise, lale, zambile de la florăria April, livrat la domiciliu pe biciletă.

Unde poți să vezi catalogul?

Catalogul îl poți găsi pe site-ul florăriei:  http://www.florariaapril.com/ și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/floraria.april. Aici poți găsi cele mai frumoase și creative aranjamente.

10999435_439760429515278_9040474732065093325_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: